МАММОПЛАСТИКА

Маммопластика

Красиві груди роблять жіночу фігуру особливо гармонійною і спокусливою. Пружний, високий, досить об’ємний бюст здатний подарувати впевненість в собі і відчуття власної привабливості.

Мамопластика – єдиний метод корекції об’єму і форми молочних залоз, що забезпечує помітний довготривалий ефект. Моделювання бюста виконується шляхом хірургічного втручання.
Найпоширенішою є збільшуюча маммомластика за допомогою власного жиру (ліпофілінг) або встановлення імплантатів.
Пластика грудей проводиться за допомогою сучасних методик.
При грамотному виконанні операції по збільшенню грудей не пошкоджуються молочні протоки. Це означає, що у жінки зберігається можливість повноцінного грудного вигодовування.

Головними причинами для проведення маммопластики є бажання жінки збільшити або зменшити груди, покращити форму грудей після грудного вигодовування, травм, операцій, вроджених чи набутих дефектах, опущенні грудей, покращити форму соска чи ареоли.

Основними протипоказами до операцїї є онкологічні захворювання, цукровий діабет, гематологічні захворювання, порушення згортання крові, аутоімунні захворювання, гострі інфекційні захворювання.

В даний час все частіше використовуються нові облегчені імпланти B-Lite фірми Polytech ( @polytech_ukraine ) , які мають багато переваг в порівнянні зі звичайними імплантами. Найбільша перевага це вага, вони легші на 30%, що зменшує навантаження на спину, на тканини грудей, зменшує ризик майбутнього опущення грудей.
Це велика перевага для жінок, які хочуть мати великі груди, які ведуть активний спосіб життя, активно займаються спортом .
Швидке відновлення після мамопластики саме завдяки невеликій вазі B-Lite
Груди після збільшення виглядають максимально натурально і м’які на дотик, через це жінки дуже задоволені результатом!

Виконую всі види пластичних операцій:
МАММОПЛАСТИКУ
ЗБІЛЬШЕННЯ ГРУДЕЙ
ЗМЕНШЕННЯ ГРУДЕЙ
ПІДТЯЖКУ ГРУДЕЙ
КОРЕКЦІЮ ФОРМИ СОСКА, АРЕОЛИ ЛІПОФІЛІНГ ГРУДЕЙ
ЛІПОФІЛІНГ ОБЛИЧЧЯ
ПІДТЯЖКУ ОБЛИЧЧЯ
ЛІПОФІЛІНГ КИСТЕЙ
ЗБІЛЬШЕННЯ І ЗМЕНШЕННЯ ГУБ БЛЕФАРОПЛАСТИКУ
АБДОМІНОПЛАСТИКУ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *