ЛІПОСКУЛЬПТУРА – ТВІЙ ШЛЯХ ДО БЕЗДОГАННИХ ФОРМ

Ліпоскульптура- твій шлях до бездоганних форм

Гармонійна фігура «без проблемних зон» та з красивим рельєфом за короткий час? Місія здійсненна! Ліпоскульптура – на сьогодні це один з найшвидших, безпечних та комплексних рішень з фігурою в пластичній хірургії.
Чому? – Методика передбачає моделювання фігури за рахунок перерозподілу власних жирових клітин пацієнта. Під час операції відбувається не тільки ліпосакція – видалення жирової тканини з ділянок, де вона у надлишку, але й ліполіфтинг – введення жиру в ті частини тіла, де його не вистачає – найчастіше в груди та сідниці. Оскілки груди – це майже повністю жирова тканина, під час такої операції їх можна збільшити на 1-1,5 розміри.
Також ліпофілінг використовують для контурної пластики, збільшення губ, підборіддя, вилиць, корекції зморшок на обличчі, корекції дефіциту тканин і дефектів на тілі, покращення естетичного вигляд кистей рук, омолодження і корекція зволоження піхви, контурної пластики статевих губ.
Багато жінок надають перевагу ліпофілінгу саме через використання в процесі моделювання власної жировій тканини. Перше за все, вона не є стороннім тілом та не відторгається організмом. При її введенні частина жиру, приблизно 30% , розсмоктується, а основна частка – приживається. Для того, щоб ефект залишився на завжди потрібно всього дві – три процедури.
Друга вагома перевага ліполіфтингу в тому, що жирова тканина багата на стовбурові клітини, які запускають ефект омолодження.
Для того, щоб просто видалити надлишки жирової тканини, проводиться інша операція – ліпосакція. Вона спрямована не на схуднення, а на покращення естетичного вигляду тіла. Жирову тканину зазвичай забирають в тих ділянках, які ще називають ,,жировими пастками”. Найчастіше це живіт, бокова і поперекова ділянка тіла, внутрішні та зовнішні ділянки стегон ( так зв. ,,галіфе”), коліна, плечі, підборідкова ділянка, щоки, молочні залози, гінекомастії у чоловіків, шийний горб. Ліпосакція допомагає там, де безсилі дієти, інтенсивні заняття спортом, косметологічні процедури, масажі, введення ліполітиків, кріоліполіз, тощо. Жирову тканину видаляють спеціальними канюлями через маленькі проколи шкіри. Безпечним вважається видалення об’ємом до 1500 мл. Найчастіше операцію проводять під місцевим знеболенням, але комплексні хірургічних втручанням проводять під загальним наркозом. Кожен випадок індивідуальний, тож краще всі ці деталі з’ясовувати на консультації у спеціаліста.
Пластична хірургія стрімко розвивається. І якщо колись вирішення естетичних проблем було прерогативою зірок та заможних людей, то сьогодні багато можуть собі дозволити стати на шлях позитивних змін.
Всі види пластичних операцій
Гаврилюк Сергій Михайлович
Пластичний, торакальний хірург, вища категорія, 26 років загального стажу.
Місце роботи: Обласна клінічна лікарня, відділення опіків і пластичної хірургії, клініка «West Medical»
Тел. 0506879402
Електронна пошта: gsmokl9@gmail.com
Інстаграм: dr.havryliuk_sergii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *